AURASYSTEM KFT.

Az AURASYSTEM Kft. 2010 első felében alakult, 100%-ban magyar tulajdonú informatikai vállalkozás. Cégünkben elsősorban fejlesztési- és SLA típusú rendszerüzemeltetési feladatokat látunk el, de emellett tanácsadással is foglalkozunk.

Mindezek mellett részt veszünk a toborzási és kiválasztási folyamatok fontos momentumaiban, hogy partnereink számára a legmegfelelőbb megoldásokat nyújtsuk és szolgáltatásaink fejlesztésével komplex megoldások kínáljunk.

Megbízható partner

A magyar informatikai piac tartósan jelenlévő, megbízható szereplőiként már több mint 5 éve örömmel mozdítjuk elő partnereink sikereit a rendelkezésünkre álló IT és HR eszközökkel. Terveink között szerepel a nemzetközi partnerkapcsolatok bővítése is. Az Aurasystem Kft. többek között az alábbi vállalatok tevékenységében működött közre: Bluebird International Zrt., Bluebird GmbH, ITSH, K&H, BAT, Synergon, T-Systems, BKV (ServiceDesk közreműködés)

Karrier

MAGYARORSZÁGI ÁLLÁSLEHETŐSÉGEK

Munkatársakat keresünk magyarországi vállalatokhoz az alábbi területekre: Java, C++, SAP. Ha állást keres, küldje el nekünk önéletrajzát és mi segítünk a pozíciójának megfelelő munkahely megtalálásában.

Állások Magyarországon

NEMZETKÖZI ÁLLÁSLEHETŐSÉGEK

Elsősorban ausztriai munkahelyünkre keresünk német nyelvtudással rendelkező munkatársakat az alábbi területeken: Java, C++, SAP. Küldje el nekünk önéletrajzát és mi segítünk az elhelyezkedésben.

Állások külföldön
BLUEBIRD K&H Bank SYNERGON IT SERVICES
T-SYSTEMS BRITISH AMERICAN TOBACCO BKV ZRT INFO-FRAME