PARTNEREINK

Az Aurasystem Kft. az elmúlt 5 évben többek között az alábbi vállalatok tevékenységében működött közre: Bluebird International Zrt., Bluebird GmbH, ITSH, K&H, BAAT, Synergon, T-Systems, BKV (ServiceDesk közreműködés).

Az Aurasystem Kft. az információ technológiai szektor komplex megoldásokat nyújtó, ismert szereplője. Szolgáltatásainkat folyamatosan fejlesztjük, hogy partnereink számára a legjobb és leggyorsabb megoldásokat nyújtsuk.

KIEMELT PARTNEREINK AZ ELMÚLT 5 ÉVBŐL

Karrier

MAGYARORSZÁGI ÁLLÁSLEHETŐSÉGEK

Munkatársakat keresünk magyarországi vállalatokhoz az alábbi területekre: Java, C++, SAP. Ha állást keres, küldje el nekünk önéletrajzát és mi segítünk a pozíciójának megfelelő munkahely megtalálásában.

Állások Magyarországon

NEMZETKÖZI ÁLLÁSLEHETŐSÉGEK

Elsősorban ausztriai munkahelyünkre keresünk német nyelvtudással rendelkező munkatársakat az alábbi területeken: Java, C++, SAP. Küldje el nekünk önéletrajzát és mi segítünk az elhelyezkedésben.

Állások külföldön

ÜGYFELEINK VÉLEMÉNYE

  • Régóta dolgozunk együtt, mindig megbízható partnernek bizonyultak, és a legkényesebb projektek megvalósítása során sem csalódtam bennük! Kiválóan ismerik a magyarországi IT cégek információtechnológiai kihívásait, amelyekre gyors megoldásokat nyújtanak, nagy szakértelemmel.

    Kovács Zoltán HHIMK ÜGYVEZETŐ

  • 5 éve működünk együtt az Aurasystem Kft.-vel, és már több sikeres projektet zártunk le országszerte. Segítőkészek, korrektek, mindenkinek csak ajánlani tudom őket.

    Jánosi Márton MAOLA TECH ÜGYVEZETŐ