SZOLGÁLTATÁSAINK

Az Aurasystem Kft. az információ technológiai szektor komplex megoldásokat nyújtó, ismert szereplője. Szolgáltatásainkat folyamatosan fejlesztjük, hogy partnereink számára a legjobb és leggyorsabb megoldásokat nyújtsuk.

Célunk a magyar kis- és középvállalkozási szektor informatikai fejlesztéseiben való hatékony közreműködés, az IT technológiák széles körben történő elterjesztésének támogatása.

MIBEN SZÁMÍTHAT RÁNK?

ERŐFORRÁS KIHELYEZÉS

Bízza ránk cége humán erőforrás bővítésének komplex feladatát. Szerződött partnereink megbízásából többet között fix díjas, T&M alapú konstrukciók keretei között tudjunk nyújtani ügyfeleinknek a legmegfelelőbb szakembereket, az információ technológiai szektor bármely területére.

AJÁNLATKÉRÉS

EGYEDI ALKALMAZÁSFEJLESZTÉS

Elsődleges szempontunk, hogy az elkészített rendszer a lehető legjobban megfeleljen ügyfeleink igényeinek, ezért szakembereink jól ismerik a programstruktúrákat és az üzleti folyamatokat is. Optimalizáljuk, hatékonyabbá tesszük, egyszerűsítjük és gyorsítjuk ügyfeleink üzleti folyamatait.

AJÁNLATKÉRÉS

PROJEKTMENEDZSMENT

Több mint 5 éves tapasztalatunk van számos különböző szakember összehangolt munkáját igénylő IT projektek lebonyolításában. Igény esetén megfelelő szakembereket biztosítunk fejlesztés alatt álló, vagy már megvalósult informatikai projektek hatékony menedzselésére.

AJÁNLATKÉRÉS

HR TANÁCSADÁS

Konkrét pozíció betöltésére alkalmas jelöltek felkutatása, toborzási és kiválasztási folyamat back office támogatása, HR specialisták IT infrastruktúrájának kialakítása és működtetése. Vegye igénybe információ technológiai területen szerzett, humán erőforrás szervezési tapasztalatainkat.

AJÁNLATKÉRÉS

Karrier

MAGYARORSZÁGI ÁLLÁSLEHETŐSÉGEK

Munkatársakat keresünk magyarországi vállalatokhoz az alábbi területekre: Java, C++, SAP. Ha állást keres, küldje el nekünk önéletrajzát és mi segítünk a pozíciójának megfelelő munkahely megtalálásában.

Állások Magyarországon

NEMZETKÖZI ÁLLÁSLEHETŐSÉGEK

Elsősorban ausztriai munkahelyünkre keresünk német nyelvtudással rendelkező munkatársakat az alábbi területeken: Java, C++, SAP. Küldje el nekünk önéletrajzát és mi segítünk az elhelyezkedésben.

Állások külföldön
BLUEBIRD K&H Bank SYNERGON IT SERVICES
T-SYSTEMS BRITISH AMERICAN TOBACCO BKV ZRT INFO-FRAME